Dit vertelde Gerets Sa Pinto meteen na zijn laatste wedstrijd

Dit vertelde Gerets Sa Pinto meteen na zijn laatste wedstrijd
Donderdag 24 mei 2018 - 13:50   I  

Sa Pinto heeft het dit seizoen uiteindelijk beter gedaan dan wat iedereen verwachtte. Toch gelooft Venanzi niet dat hij de juiste man is om Standard in de toekomst naar grote successen te leiden. Michel Preud'homme kan dat wel.

Eric Gerets volgt Standard op de vloeg en uiteraard heeft ook hij een mening over de trainerswissel. Gerets vond trouwens dat Sa Pinto goed werk geleverd heeft in Luik en vond het ook nodig hem daarvoor te feliciteren na zijn laatste wedstrijd.

"Ik heb na de laatste match een ingesproken bericht naar Sá Pinto gestuurd om hem te feliciteren met de resultaten en hem te zeggen dat hij met zekerheid een leuke club zal hebben volgend seizoen", aldus Gerets in Het Laatste Nieuws.

"Grote uitdaging"

Gerets weet wel dat Preud'homme nu voor een grote uitdaging staat. "Hij begint met een mooie erfenis van Sá Pinto. Dat is een cadeau, maar ook een uitdaging die extra druk met zich meebrengt. De verwachtingen zijn hoog. Michel weet hoe hij daarmee moet omgaan. De voorzitter geeft bewust veel macht aan Michel, maar ook Olivier Renard zal nog een bijdrage mogen leveren. Hij heeft zeker zijn aandeel in de successen van dit seizoen en het zijn grote mensen. Ze moeten mekaar kunnen verstaan."

Poll: Is de erfenis van Sa Pinto een vergiftigd geschenk?

TAGS  I  Standard  I  Sa Pinto  I  Gerets

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022