Teleurgestelde Stallone Limbombe kan ogen niet geloven van Antwerp

Teleurgestelde Stallone Limbombe kan ogen niet geloven van Antwerp
Donderdag 24 mei 2018 - 14:30   I  

Enkele weken geleden lekte uit dat AA Gent en KRC Genk zich maar wat graag met Stallone Limbombe wilden versterken. Gent zou zelfs al een tijdje een akkoord met de weldra transfervrije speler van Antwerp gehad hebben en dat blijkt ook zo te zijn. Stallone Limbombe trekt namelijk naar AA Gent.

Limbombe hielpt Antwerp terug naar 1A te brengen, maar daar kreeg hij eigenlijk bijzonder weinig respect voor in de plaats. Zo vertelt hij in Gazet van Antwerpen dat hij een nieuw aanbod gekregen had van Antwerp, maar dat dat eigenlijk een belachelijk voorstel was.

“Het respect voor Luciano D'Onofrio is groot, hij heeft de club professioneler gemaakt. Maar de onderhandelingen voor een verlenging verliepen uiterst moeizaam. Wat ze mij aanboden, was gewoon lachwekkend. Iemand als Alexander Corryn zal je net hetzelfde zeggen. Geoffry Hairemans tekende wél bij, maar hij is hier echt kind aan huis.”

"Had meer verwacht"

Limbombe is dan ook teleurgesteld in Antwerp. “Nee, het respect voor de spelers die de club weer naar eerste klasse hebben gebracht, was minimaal. In al die seizoenen in tweede klasse passeerden hier wellicht meer dan honderd spelers, maar wij deden het wel, hé. Mede door de inbreng van Wim De Decker. Ik had dus wel wat meer respect verwacht van de club, ja. Al weet ik ook wel dat zoiets eigen is aan de voetbalwereld.”

Poll: Had Antwerp meer inspanningen moeten doen om hem te houden?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Limbombe

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024