Vertrekt Rob Schoofs dan toch nog bij KV Mechelen?

Vertrekt Rob Schoofs dan toch nog bij KV Mechelen?
Donderdag 24 mei 2018 - 14:40   I  

KV Mechelen tuimelde een tijdje geleden uit de Jupiler Pro League. Volgend seizoen probeert de traditieclub in 1B promotie naar het hoogste niveau af te dwingen. Sommige sterkhouders zullen KV verlaten, maar anderen blijven sowieso Achter de Kazerne voetballen.

Zo heeft Rob Schoofs een definitieve beslissing genomen over waar hij volgend seizoen zal spelen. De middenvelder blijft Mechelen ook in 1B trouw. Mechelen heeft een akkoord met Schoofs over een aangepast contract voor de komende drie seizoenen. Er bestond even twijfel over de toekomst van Schoofs, maar die gaf al snel te kennen aan het bestuur dat hij graag wilde blijven.

Schoofs worden dan ook een van de sleutelfiguren volgend seizoen en er zal vaak naar hem gekeken worden om die promotie in de wacht te slepen. Toch blijft de deur voor een transfer op een kier staan, want bij een goed bod mag Schoofs toch nog weg. Al gelooft de spelers daar zelf niet echt meer in.

"Liever belangrijk bij een mooie club als KV Mechelen"

“Maar daar reken ik momenteel niet op. Er zijn wel afspraken gemaakt, maar als het is om de bank warm te houden bij een topclub, dan ben ik zelf niet geïnteresseerd. Dat heb ik al eens meegemaakt bij AA Gent. Dan ben ik liever belangrijk bij een mooie club als KV Mechelen. Ook al spelen we volgend seizoen niet op het hoogste niveau", besluit Schoofs in Gazet van Antwerpen.

Poll: Kan KV Mechelen met Schoofs de promotie snel in de wacht slepen?

TAGS  I  Schoofs  I  KV Mechelen

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024