Martinez roept in extremis verrassend nog speler op van...Lokeren

Martinez roept in extremis verrassend nog speler op van...Lokeren
Donderdag 24 mei 2018 - 14:50   I  

Roberto Martinez is zich met de Rode Duivels volop aan het voorbereiden op het WK. Momenteel kan de Spanjaard wel niet rekenen op al zijn spelers, want een groot deel is nog even op vakantie of geniet nog wat van rust voor het WK.

Zo riep Martinez met Jens Teunckens (Club Brugge) en Nordin Jackers (RC Genk) al twee doelmannen van de U21 op. Teunckens kreeg toestemming om mee te trainen, maar Clement kon Jackers in volle voorbereiding voor de wedstrijd van zondag tegen Zulte Waregem niet laten vertrekken.

Martinez heeft daarom nu Davino Verhulst van Lokeren laten meetrainen met de Rode Duivels. Dat liet Het Nieuwsblad weten. Keeperstrainer Erwin Lemmens is zowel keeperstrainer bij de Rode Duivels als bij Lokeren en kent Verhulst dan ook goed. Op die manier kunnen de Rode Duivels toch wat steviger doortrainen, want afwerkingsoefeningen zonder doelman zijn een beetje nutteloos. Voor Verhulst alsnog een mooie bekroning voor zijn seizoen. Ook morgen mag hij nog meetrainen met de Rode Duivels.

Poll: Zullen de Rode Duivels klaar zijn voor het WK?

TAGS  I  Lokeren  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Verhulst

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024