'Club Brugge geeft fel geplaagde doelman dan toch een nieuwe kans'

'Club Brugge geeft fel geplaagde doelman dan toch een nieuwe kans'
Donderdag 24 mei 2018 - 15:40   I  

Het is wat geweest met de Brugse doelmannen dit seizoen. Horvath, Hubert, Butelle, Gabulov en Vermeer hebben alle vijf onder de lat mogen staan. Nooit was het keepersprobleem helemaal van de baan. Toen Vermeer dan eindelijk redding leek te brengen viel die geblesseerd uit.

Het plan van Club Brugge lijkt duidelijk volgend seizoen. Eén echt goede doelman gaan halen. Liefst eentje met naam waar Club nog enkele seizoenen plezier aan kan beleven. Doelmannen 2 en 3 worden dan normaal Hubert en de jonge Gabriël.

Al bestaat er binnen de club ook nog twijfel over Ethan Horvath. Het vertrouwen in de jonge Amerikaan blijft groot en hij zou dus misschien een tweede kans krijgen bij de club. Momenteel lijkt hij op weg naar de uitgang, maar dat kan toch nog veranderen. 'In de achterste linies is de situatie duidelijk. Club aast nog steeds op een nieuwe (wellicht buitenlandse) topdoelman, die samen met nummers 2 en 3 Hubert en Gabriël zal samenwerken. Gabulov en Vermeer moeten weg en dat geldt tot nader order ook nog steeds voor Horvath, over wie er verdeeldheid is.' Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Verdient Horvath een nieuwe kans?

TAGS  I  Club Brugge  I  Horvath

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024