Dit is de vreemde reden waarom Coucke géén topspelers wil halen

Dit is de vreemde reden waarom Coucke géén topspelers wil halen
Donderdag 24 mei 2018 - 16:35   I  

Voorzitter Marc Coucke liet eerder al vallen dat Anderlecht de selectie flink wil versterken. Het stelde echter heel wat fans teleur wanneer hij liet ontvallen dat topspelers halen geen doel is voor Anderlecht. Nu komt Coucke ook met de reden waarom dit geen prioriteit is.

Tegenover Het Laatste Nieuws geeft de flamboyante voorzitter de nogal vreemde reden bloot. “Ik heb de voorbije maanden veel boeken gelezen over RSC Anderlecht, zijn geschiedenis en zijn vedetten. Wel, veel van die sterren hebben pas hun status bereikt nádat ze bij Anderlecht waren, en niet ervóór. Durf jij stellen dat Musona geen held van deze club zal worden? Of Luka Adzic?"

In de geschiedenisboeken vond Coucke niet enkel antwoorden, maar zag het ook het indrukwekkende palmares van paars-wit. "Ik kreeg kippenvel. Wow! Wow! Wow! Wat in dít stadion allemaal is gebeurd, zeg... Hier zijn Europese finales gespeeld, mensen hebben gewéldige avonden beleefd, maar in de coulissen zijn evengoed een paar belangrijke businessdeals gemaakt - omtrent Sabena, bijvoorbeeld."

Poll: Heeft Marc Coucke hier gelijk?

TAGS  I  Coucke  I  Anderlecht

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024