RC Genk maakt veel clubs jaloers: “Hij heeft me nog meer verbaasd”

RC Genk maakt veel clubs jaloers: “Hij heeft me nog meer verbaasd”
Donderdag 24 mei 2018 - 17:25   I  

Leandro Trossard heeft zijn contract bij RC Genk verlengd tot 2021 met nog een optie tot een extra jaar. De Limburgse club had een speciale persconferentie gepland om het uitstekende nieuws naar buiten te brengen. Zowat de gehele Belgische top zaten achter het goudhaantje van RC Genk.

Jeugdproduct Trossard toont nu zijn liefde voor de club en tekent bij tot 2021. "We zijn verheugd dat Trossard blijft", zei sportief directeur Dimitri de Condé aan Sporza. "Niet alleen omwille van zijn voetbalkwaliteiten, maar ook omdat hij een speler uit onze eigen jeugdacademie is."

"Het is heel fijn dat hij zijn traject op de Belgische velden wil voortzetten. Clubliefde bestaat nog", aldus de Condé. Ook coach Philippe Clement is verheugd. “Ik kende zijn kwaliteiten al voor ik hier toekwam, maar hij heeft me nog meer verbaasd. Hij is een type speler die ik graag aan het werk zie. Hij heeft veel potentieel en er zullen veel clubs jaloers zijn nu."

Trossard zelf is tevreden en wil nog zeker één jaar alles geven bij Racing Genk. “Ik ben heel blij en wil dan ook iedereen hier bedanken. We hebben een heel sterke ploeg, dus volgend jaar kunnen we iets moois realiseren. Ik wil nog een volledig seizoen bij Genk spelen, dus we gaan zeker nog één jaar vlammen en dan zien we wel."

Poll: Trossard doet er goed aan nog een jaar bij RC Genk te vlammen?

TAGS  I  RC Genk  I  Trossard  I  Clement

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024