DONE DEAL: Club Brugge laat talent naar OH Leuven vertrekken

DONE DEAL: Club Brugge laat talent naar OH Leuven vertrekken
Donderdag 24 mei 2018 - 17:13   I  

Club Brugge wil volgend seizoen hoge ogen gooien in de Champions League. Daarvoor wil het de selectie zo snel mogelijk op orde brengen en Jellert Van Landschoot zal komend seizoen niet bij de groep van coach Ivan Leko horen. De 20-jarige middenvelder wordt uitgeleend aan OH Leuven.

Eind april verlengde Van Landschoot zijn contract bij Club Brugge nog tot 2021. Blauw-zwart gelooft dus wel in het talent van de middenvelder en zelf wil hij ook ooit doorbreken bij Club. “Dat Club Brugge mij een nieuw contract heeft aangeboden geeft mij erg veel vertrouwen. Ooit hoop ik daar de kans te krijgen en door te breken in het eerste elftal”, liet Van Landschoot eerder al weten.

Sinds 2004 zit de middenvelder al bij Club Brugge en afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan het Nederlandse FC Eindhoven. Daar speelde hij 36 wedstrijden in de Nederlandse Jupiler League en groeide hij uit tot een vaste waarde van de ploeg. Nu zal Van Landschoot zijn kwaliteiten kunnen tonen in Eerste Klasse B bij OH Leuven.

Poll: Een goede stap voor Van Landschoot?

TAGS  I  Club Brugge  I  OH Leuven  I  Van Landschoot

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024