‘Plotse wending in transfersaga Chancel Mbemba’

‘Plotse wending in transfersaga Chancel Mbemba’
Donderdag 24 mei 2018 - 17:35   I  

Standard en Anderlecht zien de komst van verdediger Chancel Mbemba graag gebeuren maar zullen alle registers moeten openhalen. Newcastle wil een deftig bedrag voor Mbemba en de transfer kan een plotse wending nemen. Celtic zou de verdediger als transferprioriteit hebben ingesteld. Mbemba zelf ziet dan weer een terugkeer naar België wel zitten.

Celtic won dit jaar de treble en wil volgend seizoen geen slecht figuur slaan in de Champions League. Daarvoor is het naarstig op zoek naar versterkingen en daar is het al een tijdje uitgekomen op Mbemba. Het Engelse HITC meldt dat Anderlecht en Standard snel zullen moeten zijn want Celtic heeft als topprioriteit Mbemba bovenaan staan. Overigens kan Mbemba bij Celtic een centraal duo gaan vormen met Rode Duivel Boyata.

Mbemba zelf zou echter niet weigerachtig staan tegenover een terugkeer naar België. Eerder was de 23-jarige Congolees al een absolute sterkhouder bij Anderlecht alvorens hij naar Engeland vertrok. Bij Newcastle kent Mbemba een teleurstellend seizoen. Of Anderlecht en Standard met miljoenen durven gooien voor de verdediger is echter nog maar de vraag. Met Celtic ligt alvast een geduchte concurrent op de loer.

Poll: Voor wie moet Chancel Mbemba kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Mbemba  I  Celtic

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024