Geïrriteerde Coucke reageert op druk Vanhaezebrouck bij Anderlecht

Geïrriteerde Coucke reageert op druk Vanhaezebrouck bij Anderlecht
Donderdag 24 mei 2018 - 18:19   I  

Marc Coucke is bezig aan project met Anderlecht. De flamboyante voorzitter wil paars-wit weer op de rails krijgen en heeft daar zo zijn methoden voor. Ook om nieuws naar buiten te brengen heeft Coucke een eigen manier, namelijk twitter.

Op de vraag of Hein Vanhaezebrouck het prettig vindt dat hij zoveel druk legt op hem en zijn spelers via zijn tweets reageert Coucke geïrriteerd. “Ho ho... De eerste op wie ik druk leg, is op mezelf. Daarnaast, als op maandagochtend het humeur van tienduizenden supporters afhangt van het resultaat van Anderlecht, dan mag ik toch vragen aan mijn ploeg dat ze winnen? Wat moet ik anders tweeten - 'Een drawke is genoeg, mannen'?"

Ook na Standard stuurde Coucke een tweet de wereld in: “Eerste helft Anderlecht beter, tweede helft Standard beter. Proficiat aan Standard.” Sommige mensen vinden het niet kunnen een matchanalyse te geven op het sociale media-kanaal. “Wat is het probleem? (denkt na) Ik geef toe, ik durf geen humor meer te stoppen in mijn tweets..." Aldus Coucke tegenover Het Laatste Nieuws.

Poll: Coucke moet minderen met twitter?

TAGS  I  Coucke  I  Anderlecht

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024