OFFICIEEL: Na verlenging Martinez komt KBVB weer met belangrijk nieuws

OFFICIEEL: Na verlenging Martinez komt KBVB weer met belangrijk nieuws
Donderdag 24 mei 2018 - 18:58   I  

De Koninklijke Belgische voetbalbond heeft vandaag unaniem beslist dat Peter Bossaert de nieuwe CEO wordt. De ex-topman van Medialaan zal Koen De Brabander opvolgen. “Na de verlenging van het contract van bondscoach Roberto Martínez is de beoogde aanstelling van Peter Bossaert een nieuwe stap in het verder vormgeven van een professionele en toekomstgerichte voetbalfederatie", valt te lezen op de website van de KBVB.

Bondsvoorzitter Gérard Linard is verheugd. "Met de sterke prestaties van onze Rode Duivels is het Belgische voetbal één van de beste exportproducten van ons land. Dit is het moment om de bond nationaal en internationaal beter op de kaart zetten. We willen de KBVB op een stevige professionele leest schoeien en een nieuwe wind laten waaien. Om die reden hebben we Peter Bossaert aangetrokken.”

Bossaert zelf zag het als een kans die hij niet kon laten liggen. “De voetbalwereld staat voor grote ontwikkelingen op nationaal en internationaal niveau. Niet alleen hebben we met de Rode Duivels een prachtig product, ik heb op zijn minst evenveel belangstelling voor de maatschappelijke rol van de sport", aldus Bossaert tegenover Sporza

"Ik wil graag mee bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de voetbalsport en mijn schouders zetten onder de uitbouw van een stevige en professionele omkadering. Het was een lang gekoesterde droom om ooit iets met voetbal te doen. Toen deze trein langskwam, kon ik niet anders dan erop springen.”

Poll: De KBVB is goede beslissingen aan het doorvoeren?

TAGS  I  KBVB  I  Martinez  I  CEO  I  Bossaert

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024