Keuze Standard is onbegrijpelijk: “Preud’homme is géén toptrainer”

Keuze Standard is onbegrijpelijk: “Preud’homme is géén toptrainer”
Donderdag 24 mei 2018 - 19:39   I  

Preud’homme zal komend seizoen aan het roer staan bij Standard. Na het ontslag van Ricardo Sa Pinto stond de deur wagenwijd open en de oefenmeester wil terug successen behalen bij de Rouches. Toch is niet iedereen ervan overtuigd dat Preud’homme zal slagen bij Standard.

“In vier seizoenen Brugge: één beker en één titel. Voor mij is Preud'homme geen toptrainer. Leko doet in één seizoen al even goed. Sá Pinto weet nu wie al een half jaar bezig was de poten van zijn stoel te zagen”, aldus de redactie van Het Laatste Nieuws.

Jan Boden: “Ik vind het een onbegrijpelijke keuze van een topclub als Standard om eenn ieuwe trainer aan te trekken en de vorige trainer te ontslaan terwijl deze meer dan degelijk werk heeft geleverd. Onder Ricardo Sá Pinto speelde Standardvurig voetbal.”

Standard gaf als reden bij het ontslag van Sa Pinto dat de Portugees ‘niet de juiste man is’. "Doorheen het seizoen gedroeg hij zich misschien niet al te best, maar als je zulke resultaten neerzet, vind ik het onrespectvol om de trainer op straat te zetten", aldus Boden

Rik Van een Brande: “Als keeper was Michel Preud'homme top, maar naderhand ben ik hard aan hem gaan twijfelen. Zijn showgehalte is minstens even groot als dat van Sá Pinto. Daarvoor moesten ze geen wissel doen. Ik hoor Preud'homme nu al jammeren over scheidsrechterlijke beslissingen en zeker van de VAR.”

Poll: Is Preud'homme een toptrainer?

TAGS  I  Standard  I  Preud'homme

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024