Defour hangt definitief interlandschoenen aan de haak na missen WK

Defour hangt definitief interlandschoenen aan de haak na missen WK
Donderdag 24 mei 2018 - 19:47   I  

Defour hangt definitief zijn interlandschoenen aan de haak. De middenvelder van Burnley zal niet naar het Wereldkampioenschap in Rusland gaan, al had Defour daar wel lange tijd op gehoopt. Nu heeft de verdedigende middenvelder beslist op zijn interlandcarrière te beëindigen.

Defour dacht dat het WK in Rusland zijn laatste wapenfeit ging zijn voor de nationale ploeg maar een vervelende blessure gooide roet in het eten. Nu vindt de middenvelder het ook tijd om zich volledig te focussen op zijn club. "Ik heb de voorbije maanden keihard gewerkt om het WK te halen, maar het leek een mission impbossible. Ik heb altijd gedacht dat een WK één van mijn laatste acties zal zijn als international."

"Ik kan best volledig concentreren op clubniveau. Ik heb een lange interlandcarrière achter de rug en ik heb ook een geweldige tijd gehad. Ik zou daar iedereen graag voor willen bedanken, van staf tot spelers tot de supporters. Maar er staan veel nieuwe spelers klaar. Een nieuwe generatie. Ik wens hun ook het allerbeste", laat Defour weten op zijn officiële sociale mediakanalen.

Poll: Een logische keuze van Defour?

TAGS  I  Steven Defour  I  Rode Duivels  I  Martinez

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024