Nainggolan komt in eerste tv-interview met boodschap voor het volk

Nainggolan komt in eerste tv-interview met boodschap voor het volk
Donderdag 24 mei 2018 - 20:20   I  

De storm rond Nainggolan wil maar niet gaan liggen. Na de niet-selectie van de middenvelder van AS Roma staat België in rep en roer. Vele protestacties en het ontslag van Martinez wordt geëist. Dat terwijl de Spaanse oefenmeester net zijn contract bij de Rode Duivels heeft verlengd. Nu heeft Nainggolan voor het eerst een interview op tv gegeven.

“Natuurlijk wilde ik erbij zijn, maar de coach heeft zijn keuze gemaakt. En hij heeft gekozen om mij niet mee te nemen. Waarom? Dat is onduidelijk voor mij, maar dat is het leven zeker. Het WK missen is voor mij een heel zware klap, want ik heb er al één gemist”, vertelt Il Ninja aan VTM Nieuws.

De steun van het volk en ploegmaats doet Nainggolan veel deugd. “De voorbije jaren heb ik vier goeie seizoenen gespeeld bij Roma. Dan denk ik toch dat ik op basis van mijn prestaties meer respect verdien. Het doet wel deugd dat ik respect krijg van het volk. En ook van de ploegmaten. Ik denk dat ze nu gefocust moeten zijn op de ploeg zelf. Er komt immers een WK aan.”

Poll: Zal jij Nainggolan altijd blijven steunen?

TAGS  I  Nainggolan  I  Martinez

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024