De Bilde heeft een 'klik' met Rode Duivels en komt met bijzonder initiatief

De Bilde heeft een 'klik' met Rode Duivels en komt met bijzonder initiatief
Donderdag 24 mei 2018 - 20:38   I  

Op 14 juni zal het Wereldkampioenschap in Rusland van start gaan. Alle wedstrijden worden uitgezonden op de VRT en concurrent VTM wil dus iets terugdoen. De oefeninterlands tegen Portugal en Egypte op 2 en 6 juni zullen op VTM uitgezonden worden en daarbovenop komt het ook met een paar bijzondere specials van Gilles De Bilde.

Op 5 en 12 juni zendt VTM de specials Gilles De Bilde Thuis bij de Duivels uit. Daarin gaat de ex-voetballer, die ook analist is bij Q2, op bezoek bij drie Rode ­Duivels van het zwaarste kaliber: Romelu Lukaku in Manchester, Dries Mertens in Napels en Marouane Fellaini op Marbella, zo meldt Het Nieuwsblad.

Volgens Gilles De Bilde helpt zijn achtergrond als voetballer bij ploegen als Anderlecht, PSV en Aston Villa en natuurlijk als Rode Duivel: “Met Dries, Romelu en Marouane heb ik een klik: we delen dezelfde open visie op voetbal, maar ook op de dingen des levens. Zij zien mij als één van hen: als voetballer en ex-international, niet als journalist”, aldus De Bilde.

Romelu Lukaku heeft zeker ook respect voor De Bilde. “Ik heb respect voor de anciens die nog tegen mijn vader hebben gevoetbald.” Vader Roger voetbalde bij ploegen als KV Mechelen, Germinal Ekeren en KV Oostende. 

Poll: Ga jij naar de specials met De Bilde kijken?

TAGS  I  De Bilde  I  VTM  I  Rode Duivels

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022