Louwagie bevestigt vertrek van deze sterkhouder bij AA Gent

Louwagie bevestigt vertrek van deze sterkhouder bij AA Gent
Donderdag 24 mei 2018 - 22:15   I  

AA Gent kon het seizoen alsnog in schoonheid afsluiten door een vierde plaats te behalen en zo een Europees ticket in de wacht te slepen. Volgend seizoen hoopt Gent wel weer mee te doen voor de hoofdprijzen, maar de ploeg zal er wel enigszins anders gaan uitzien.

Zo haalde AA Gent vandaag al Stallone Limbombe binnen. De flankspeler was een van de smaakmakers bij Antwerp en mag zich volgend seizoen bewijzen in de prachtige Ghelamco Arena. Voor AA Gent was dit trouwens een erg bewuste transfer.

Daarmee anticipeert Gent namelijk op het vertrek van Moses Simon. Een vertrek dat vandaag nog eens bevestigd werd door Michel Louwagie. "Er staan mogelijk buitenspelers op het punt om te vertrekken, zoals Moses Simon. Met Stallone trekken we een Belgische flankspeler aan", zegt manager Michel Louwagie volgens Sporza.

"We waren verbaasd"

Louwagie was trouwens verbaasd dat er zo weinig interesse was in Limbombe. "We waren een beetje verwonderd dat andere clubs niet meer geïnteresseerd waren. Dus dank aan vader Limbombe, want we hebben nooit met Stallone zelf gesproken."

Poll: Is Limbombe een goede vervanger voor Moses Simon?

TAGS  I  AA Gent  I  Simon Moses  I  Louwagie  I  Antwerp

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024