'Vanhaezebrouck ziet opvallende rol weggelegd voor Nainggolan op het WK'

'Vanhaezebrouck ziet opvallende rol weggelegd voor Nainggolan op het WK'
Donderdag 24 mei 2018 - 23:20   I  

Nainggolan is wellicht de meest uitgetypte Rode Duivel van de week. Voor menig journalist was het aangenamer geweest als Martinez heisa had gecreëerd rond een speler met een kortere en eenvoudigere achternaam, maar alles went. Of ook de Rode Duivels zullen wennen aan het ontbreken van Radja Nainggolan in de selectie is dan weer een andere vraag.

Vanavond was Hein Vanhaezebrouck te zien in het programma Wereldkampioenen op Eén. De aflevering met Radja Nainggolan in de hoofdrol werd niet uitgezonden (de opnames vonden plaats voor de bekendmaking van de selectie), maar toch slopen er nog enkele verwijzingen naar Radja in de huidige afleveringen in. Zo ook in de aflevering over Mertens vanavond.

Zo vertelde Vanhaezebrouck vanavond dat hij denkt dat de Rode Duivels Radja Nainggolan zullen nodig hebben op het WK. Een beetje achterhaald, maar daarom niet minder pijnlijk voor de fans en voor Radja zelf. "Ik zou het heel jammer vinden als Mertens heel vaak op de bank zou belanden, maar het zou kunnen. Als ik heel eerlijk ben vind ik niet dat je kan spelen met Hazard-Lukaku-Mertens in de moeilijke wedstrijden. Dan heb je Nainggolan nodig denk ik om naast een van die twee te spelen. Dan zou ik voor Mertens kiezen op het veld en Hazard op de bank zetten", aldus Vanhaezebrouck.

Poll: Hadden de Rode Duivels Nainggolan kunnen gebruiken in de moeilijke wedstrijden?

TAGS  I  Nainggolan  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck  I  Mertens  I  Rode Duivels  I  Martinez

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024