'Ook deze Belgische club meldt zich plots voor gewilde Vanheusden'

'Ook deze Belgische club meldt zich plots voor gewilde Vanheusden'
Vrijdag 25 mei 2018 - 06:30   I  

Zinho Vanheusden was de voorbije maanden actief bij Standard, waar hij ook al een keer mocht proeven van voetbal op het hoogste niveau. Na een goede match tegen AA Gent verdween het 18-jarige talent immers weer naar het achterplan. Waar Vanheusden, die koste wat het kost minuten wil maken, volgend seizoen zal spelen is nog niet duidelijk.

Eén ding is zeker: het zal niet bij KAS Eupen zijn. De Panda's, met het oog op volgend seizoen op zoek naar in België opgeleide spelers, klopten aan bij Internazionale. Ze lieten de Italianen weten dat ze Vanheusden graag een jaar zouden huren, maar de verdediger zelf trok zijn neus op voor een overstap naar de Oostkantons.

In een ideale wereld blijft Vanheusden bij Standard, maar dan wel alleen als hij er aan spelen kan toekomen. Daarom wil de youngster eerst en vooral een gesprek met Michel Preud'homme, die straks het roer overneemt op Sclessin. Over een tweetal weken zal Vanheusden de knoop over zijn toekomst doorhakken. KV Oostende is ook nog steeds in de running en beschikt met Gert Verheyen, de ex-coach van de nationale U19, over een serieuze troef.

Poll: Waar speelt Vanheusden volgend seizoen?

TAGS  I  Vanheusden  I  Standard  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KV Oostende  I  Preud'homme  I  Verheyen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024