'Preud'homme verrast iedereen en klopt aan bij... toptarget Anderlecht'

'Preud'homme verrast iedereen en klopt aan bij... toptarget Anderlecht'
Vrijdag 25 mei 2018 - 07:30   I  

Michel Preud'homme wordt begin juni officieel voorgesteld als nieuwe trainer van Standard. De Luikse oefenmeester neemt na een sabbatjaar de draad terug op en wil de top bestormen met 'De Rouches'. Dat het MPH menens is om RSC Anderlecht en Club Brugge het vuur aan de schenen te leggen, is nu al duidelijk.

Zo meldt de Franstalige krant L'Avenir dat Preud'homme van plan is om zich in de strijd om Chancel Mbemba te mengen. De Congolese verdediger staat niet alleen op het verlanglijstje van Anderlecht, maar ook op dat van Standard. Hoewel paars-wit over de beste papieren lijkt te beschikken om de 23-jarige Mbemba binnen te halen, hoopt Standard daar in extremis nog een stokje voor te steken.

De Luikse club zou met Preud'homme een extra troefkaart op tafel gegooid hebben. De ervaren trainer nam zelf contact op met Mbemba en vertelde de verdediger dat hij hem heel graag bij Standard zou hebben. Alsof dat niet genoeg is, hoopt Standard met Paul José Mpoku, landgenoot en vriend van Mbemba, over nóg een extra troef te beschikken. Anderlecht houdt dus maar beter rekening met zijn rivaal uit Luik...

Poll: Waar zal Mbemba volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Preud'homme  I  Standard  I  Anderlecht  I  Mbemba  I  Newcastle United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024