'Zo staan de zaken ervoor in transferdossier Colin Coosemans'

'Zo staan de zaken ervoor in transferdossier Colin Coosemans'
Vrijdag 25 mei 2018 - 07:45   I  

Colin Coosemans werd samen met KV Mechelen het slachtoffer van de degradatiestrijd in de Jupiler Pro League. 'Malinwa' speelt volgend seizoen in 1B, maar de kans is klein dat Coosemans er dan nog onder de lat zal staan. De 25-jarige goalie geniet interesse van verschillende Belgische clubs en versiert binnenkort wellicht een transfer.

Tijdens de voorbije weken en maanden lieten verschillende Belgische ploegen hun oog vallen op Coosemans. De doelman heeft persoonlijk opnieuw een goed seizoen achter de rug en dat is maar weinig clubs ontgaan. Eén Jupiler Pro League-ploeg is het meest concreet: KV Oostende.

Bij de Kustploeg geloven ze niet in de enige overgebleven doelman William Dutoit. De Fransman mag, net als Mike Vanhamel (naar Beerschot Wilrijk), weg. Colin Coosemans moét de nieuwe nummer één van KVO worden, maar de onderhandelingen met KV Mechelen blijven maar aanslepen.

Het Nieuwsblad meldt dat beide ploegen nog steeds onderhandelen. In principe zal de transfer tot stand komen, maar het moge duidelijk zijn: een makkelijk dossier is het hoegenaamd niet.

Poll: Zal Coosemans volgend seizoen doelman van KV Oostende zijn?

TAGS  I  Coosemans  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024