'Anderlecht krijgt verrassend nieuws over 'topspits' Ferreyra'

'Anderlecht krijgt verrassend nieuws over 'topspits' Ferreyra'
Vrijdag 25 mei 2018 - 08:19   I  

RSC Anderlecht heeft een oogje op Facundo Ferreyra. De Argentijnse goaltjesdief is straks einde contract bij de Oekraïense topclub Shakhtar Donetsk en wil graag andere oorden opzoeken. Ook Anderlecht ligt op de loer, maar het heeft nu verrassend nieuws over Ferreyra gekregen.

Anderlecht hoopte stiekem met Ferreyra aan de haal te gaan, maar het wordt moeilijk voor sportief manager Luc Devroe om de 27-jarige aanvaller naar het Constant Vanden Stockstadion te halen. Volgens La Dernière Heure is het namelijk het Spaanse Espanyol dat verrassend in polepositie ligt om Ferreyra vast te leggen.

Dat Espanyol is polepositie ligt, is verrassend om twee redenen. Eén: eerst en vooral was er tot enkele dagen geleden nog geen sprake van interesse van de club uit Barcelon en twee: tot enkele dagen geleden klonk het nog dat Ferreyra op zoek was naar een topclub in een kleinere competitie om op die manier zo goed mogelijk te kunnen uitblinken. Dat de spits nu plots op weg is naar een Spaanse middenmoter, is dus wel degelijk opmerkelijk.

Naast Anderlecht en Espanyol liggen ook CSKA Moskou, Benfica en Fenerbahçe op de loer. Waar de toekomst van Ferreyra effectief ligt, zal binnenkort duidelijk worden. Bij paars-wit gaan ze er in de komende dagen evenwel alles aan doen om Ferreyra voor hen te laten tekenen.

Poll: Kan Anderlecht deze speler binnenhalen?

TAGS  I  Ferreyra  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck  I  CSKA Moskou  I  Espanyol

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024