'Deze aanzienlijke som moet Anderlecht ophoesten voor Matz Sels'

'Deze aanzienlijke som moet Anderlecht ophoesten voor Matz Sels'
Vrijdag 25 mei 2018 - 09:01   I  

RSC Anderlecht hoopt zich héél binnenkort definitief te verzekeren van de diensten van Matz Sels. In het Constant Vanden Stockstadion is iederéén het er unaniem over eens dat de doelman een goed seizoen achter de rug heeft en ook volgend seizoen de onbetwiste nummer één moet zijn. Een nummer één die ook wat moet kosten, zo blijkt...

Het Nieuwsblad weet immers dat Newcastle United 4,5 miljoen euro wil vangen bij een definitieve transfer van Sels. De Engelsen betaalden twee jaar gelededen zelf nog 6,6 miljoen euro om de goalie over te nemen van AA Gent. Dat ze een groot deel van dat bedrag willen recupereren, spreekt dan ook voor zich.

De onderhandelingen tussen Newcastle en Anderlecht gaan ondertussen verder. Dat de gesprekken aanslepen, heeft alles te maken met de strategie van de Engelsen. Het bestuur van The Magpies hoopt immers dat Sels straks in de definitieve WK-selectie van Roberto Martinez zit en zijn waarde nog wat de lucht ingaat. Bij Anderlecht hopen ze het dossier dan weer zo snel mogelijk af te ronden. Liefst dit weekend al.

Poll: Is Sels 4,5 miljoen euro waard?

TAGS  I  Sels  I  Anderlecht  I  Newcastle United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024