'Véél clubs geïnteresseerd, Dossevi neemt besluit over terugkeer naar JPL'

'Véél clubs geïnteresseerd, Dossevi neemt besluit over terugkeer naar JPL'
Vrijdag 25 mei 2018 - 09:15   I  

Hij speelde het voorbije jaar in de Ligue 1 bij FC Metz, maar Mathieu Dossevi is tot nader order nog steeds een speler van Standard. En ondanks het feit dat Metz uit de Franse eerste klasse tuimelde speelde de Togolees een beresterk seizoen. Dat is niemand ontgaan en de kans is dan ook groot dat Dossevi binnenkort andere oorden opzoekt.

Met Metz naar tweede klasse degraderen is geen optie, maar dat is een terugkeer naar Standard eveneens niet. Dat liet de Thomas Dossevi, de broer van Mathieu, weten aan de Franse radio. "Hij verlaat Metz, dat staat nu al vast. Mathieu gaat rond de tafel zitten met de directie van Standard om vervolgens een oplossing te vinden. Weet je, er zijn heel veel clubs geïnteresseerd."

Dossevi was in de Ligue 1 goed voor elf assists. In dat klassement moest hij enkel toppers als Neymar, Depay en Payet (13) laten voorgaan. Hoewel Club Brugge, toen Michel Preud'homme er nog coach was, vorig jaar geïnteresseerd was, lijkt een transfer naar blauw-zwart niet aan de orde. Bovendien lijkt ook de aanwezigheid van Preud'homme bij Standard de Togolees niet op andere gedachten te kunnen brengen. Dossevi is wellicht op weg naar Girondins Bordeaux.

Poll: Zou jij Dossevi graag terugzien in België?

TAGS  I  Dossevi  I  Standard  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024