'Manchester United wil 90 miljoen betalen voor deze Bayern München-klepper'

'Manchester United wil 90 miljoen betalen voor deze Bayern München-klepper'
Vrijdag 25 mei 2018 - 09:29   I  

Het is Manchester United menens om stadsgenoot Manchester City volgend seizoen weer het vuur aan de schenen te leggen in de Premier League. De Engelse recordkampioen wil in de komende weken uitpakken met enkele gerichte transfers en trainer José Mourinho op zijn wenken bedienen.

Voor hun eerste grote transfer hebben de directieleden van Manchester United aangeklopt bij Bayern München. The Red Devils hebben aan hun Duitse vrienden te kennen gegeven dat ze Douglas Costa graag willen overnemen. Bayern verhuurde de Braziliaanse vleugelaanvaller dit seizoen aan Juventus, maar het is nog niet duidelijk of Costa ook definitief naar de Italiaanse kampioen zal verhuizen.

Juve liet een aankoopoptie van 33 miljoen euro in het huurcontract van de 27-jarige Costa opnemen en is ook van plan om die te lichten. Alleen zou Manchester United nu roet in het eten kunnen gooien. Volgens The Sun zouden de Engelsen immers bereid zijn om zomaar eventjes 90 miljoen euro neer te tellen voor het Braziliaanse dribbelwonder.

Wie doet gouden zaakjes?

Bij Bayern hopen ze alvast dat een definitieve overgang naar Juventus, dat eerder al 7 miljoen betaalde voor de huur van Costa, in duigen valt en dat ze zaakjes kunnen doen met Manchester United. Of doet Juve gouden zaakjes? Costa aantrekken voor in totaal 40 miljoen euro en hem onmiddellijk voor 50 miljoen meer doorverkopen? Het zou zomaar kunnen...

Poll: Is Douglas Costa 90 miljoen euro waard?

TAGS  I  Douglas Costa  I  Manchester United  I  Bayern München  I  Juventus

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024