Batshuayi laat zich uit over toekomst bij Dortmund of Chelsea

Batshuayi laat zich uit over toekomst bij Dortmund of Chelsea
Vrijdag 25 mei 2018 - 11:30   I  

Michy Batshuayi zat lange tijd weg te kwijnen op de bank bij Chelsea, maar een transfer naar Dortmund bracht soelaas voor de Rode Duivel. Daar vond hij het voetbalplezier terug en speelde hij zich in geen tijd in de harten van de Dortmund-fans.

Een blessure maakte een einde aan zijn avontuur bij Dortmund en nu is het voorlopig nog koffiedik kijken waar hij volgend seizoen aan de slag zal gaan. Ook voor Michy Batshuyai zelf is het nog niet zeker waar hij na het WK zal moeten aansluiten. Een voorkeur heeft hij blijkbaar ook niet meteen.

"Of ik een voorkeur heb voor volgend seizoen? Chelsea of Dortmund? Het zijn alletwee mooie clubs, ik houd van beide. Ik ben met veel liefde ontvangen in Dortmund en heb er veel plezier beleefd. Maar ik geef nu geen antwoord op toekomstvragen. Ik kan er toch niks zinnigs over zeggen momenteel", aldus Batshuayi volgens Sporza.

Zware blessure

De Rode Duivel met de eeuwige glimlach kwam ook nog eens even terug op de blessure die abrupt een einde maakte aan zijn Duits avontuur. "Het eerste wat ik voelde toen ik op de grond lag, was pijn. En ik was bang dat het een zware blessure was. Maar voor het WK heb ik nooit gevreesd. De dokter zei me dat ik het WK zou halen als ik hard werkte",

Poll: Welke club is volgens jou de beste keuze?

TAGS  I  Batshuayi  I  Rode Duivels  I  WK  I  Dortmund  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024