Krijgt Leandro Trossard zijn kans van Roberto Martinez?

Krijgt Leandro Trossard zijn kans van Roberto Martinez?
Vrijdag 25 mei 2018 - 13:15   I  

Gisteren verlengde Leandro Trossard, toch wat verrassend, zijn contract bij Racing Genk. De aanvaller van Genk bewees in de play-offs dat hij héérlijk kan voetballen en dat hij bij de betere voetballers hoort in de Jupiler Pro League. Het lijkt dan ook stilaan tijd voor een transfer naar het buitenland.

Want als hij kans wil maken op een selectie voor de Rode Duivels kan hij zich toch beter in de kijker spelen bij een buitenlandse club in een topcompetitie. Al denkt Leandro Trossard zelf dat hij ook kans maakt op een selectie als hij schittert bij Racing Genk. Ook Dendoncker wist zo zijn selectie af te dwingen.

“Ik ben er zeker van dat ik mijn kans kan afdwingen, als ik mijn topniveau een poos kan aanhouden. Dat ik in België voetbal mag geen beletsel zijn. Leander Dendoncker is er toch ook bij?”, aldus Leandro Trossard in Het Belang van Limburg.

"Een volledig jaar vlammen"

Dat is ook zijn plan nu. Een volledig seizoen knallen in Limburg. Daarna volgt die mooie transfer vanzelf wel. “Van mezelf weet ik dat ik een heel jaar een hoog niveau kan halen. Jammer genoeg ontbolsterde ik vorig seizoen pas na Nieuwjaar en zorgde een vervelende blessure ervoor dat ik me dit seizoen alleen in play-off 1 kon manifesteren. Volgend jaar wil ik een heel jaar lang vlammen.”

Poll: Verdient Trossard een selectie?

TAGS  I  RC Genk  I  Trossard  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024