Wesley Sonck kiest zijn favoriet voor de CL-finale: "Dodelijk wapen"

Wesley Sonck kiest zijn favoriet voor de CL-finale:
Vrijdag 25 mei 2018 - 14:30   I  

Morgen vindt de apotheose van de Champions League plaats. Liverpool en Real Madrid nemen het dan tegen elkaar op in Kiev. De winnaar mag de beker met de grote oren in de lucht steken en dat is een hele eer.

Wesley Sonck heeft de Champions League dit seizoen op de voet gevolgd en is dan ook de aangewezen man om de wedstrijd te analyseren. Hij hoopt op een boeiende wedstrijd met aantrekkelijk aanvallend voetbal. Liverpool heeft voor heel wat spectaculaire wedstrijden gezorgd dit seizoen en dat is morgen ook goed mogelijk.

"Liverpool brengt altijd spektakel. Hun spel is aangenaam. Ze spelen altijd aanvallend voetbal en daar ligt hun grootste kwaliteit. In elke wedstrijd krijgen ze kansen en scoren ze. Het is altijd leuk om hen bezig te zien", aldus Sonck aan Sporza.

"Dodelijk wapen"

Toch denkt Sonck dat Real Madrid morgen zal winnen. De defensie van Real is beter dan die van Liverpool en bovendien verkeerde Ronaldo in de Champions League in bloedvorm dit seizoen.  "Het was niet altijd aangenaam om te zien, maar Ronaldo was dit seizoen outstanding in de Champions League en trok hen vaak over de streep. Als hij in de finale twee kansen krijgt, dat zit er zeker eentje binnen. Dat is hun dodelijke wapen."

Poll: Wie wint de finale volgens jou?

TAGS  I  Sonck  I  Champions League  I  Real Madrid  I  Liverpool

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024