'Racing Genk dreigt publiekslieveling te verliezen aan vice-kampioen'

'Racing Genk dreigt publiekslieveling te verliezen aan vice-kampioen'
Vrijdag 25 mei 2018 - 15:10   I  

Racing Genk moet zondag nog een laatste keer vol aan de bak tegen Zulte Waregem met als inzet het laatste Europese ticket. Voor Clement zou het alvast een enorme opsteker zijn, want daarvoor werd hij enkele maanden geleden toch naar Limburg gehaald.

Racing Genk heeft dit seizoen knap voetbal op de mat gebracht, maar werd daar vaak niet voldoende voor beloond. Het schoentje wrong voorin, waar er vaak niet scherp genoeg geacteerd werd in de zestien. Zowel Samatta als Karelis konden niet voldoende scoren. Al scoorde de Griek wel punten bij het publiek, want de fans zien de spits wel graag spelen.

Toch bestaat de kans dat de fans binnenkort afscheid moeten nemen van Karelis. Dat weet Het Belang van Limburg. 'Volgens verschillende Griekse media heeft PAOK, dat als de Griekse nummer twee deelneemt aan de voorrondes van de Champions League, verregaande interesse in Nikos Karelis. In Genk liep nog geen bod binnen. Een vertrek van Karelis en/of Samatta is niet onbespreekbaar maar er moet wel boter bij de vis komen, zodat de club op zoek kan naar een alternatief.'

Poll: Zou het vertrek van Karelis een aderlating zijn?

TAGS  I  RC Genk  I  PAOK  I  Karelis

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024