Entourage dropt serieuze hint over toekomst Buffon

Entourage dropt serieuze hint over toekomst Buffon
Vrijdag 25 mei 2018 - 16:34   I  

Het heeft er steeds meer van weg dat Gianluigi Buffon toch nog een seizoen doorgaat als speler. De 40-jarige doelman vertrok na zestien jaar bij Juventus en gaf aan dat hij eens goed zou nadenken over zijn toekomst. Buffon heeft verschillende aanbiedingen op zak en lijkt stilaan beslist te hebben bij welke club hij aan de slag wil.

Silvano Martina, de zaakwaarnemer van Buffon, dropte alvast een duidelijke hint over de toekomst van de legendarische doelman. "Wij zouden heel gelukkig zijn mocht Gigi voor Paris Saint-Germain kiezen", aldus Martina in een gesprek met Le Parisien. Een opmerkelijke uitspraak van Martina, die erop wijst dat Buffon wel degelijk op weg is naar Parc des Princes.

PSG, kersvers Frans kampioen, zou bereid zijn om Buffon een jaarloon van 8 miljoen euro te betalen. De 40-jarige goalie zou voor twee seizoenen bij de Parijse topclub kunnen tekenen. Naast PSG zouden ook Parma en Boca Juniors wel wat zien in Buffon, maar diens voorkeur zou naar PSG en een nieuwe campagne in de Champions League gaan.

Poll: Hoop jij dat Buffon bij PSG tekent?

TAGS  I  Buffon  I  Juventus  I  PSG  I  Parma

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024