'Dit bedrag vangt Anderlecht écht dankzij transfer Spajic'

'Dit bedrag vangt Anderlecht écht dankzij transfer Spajic'
Vrijdag 25 mei 2018 - 17:00   I  

RSC Anderlecht maakte afgelopen woensdag via zijn officiële kanalen bekend dat Uros Spajic de club verlaat. De Servische verdediger ruilt paars-wit in voor een nieuw avontuur bij het Russische FK Krasnodar. De voorbije heerste er wat onduidelijkheid over het transferbedrag dat met de overgang gemoeid zou zijn, maar ondertussen is geweten hoeveel Anderlecht precies opstrijk.

Krasnodar wilde aanvankelijk 5 miljoen euro betalen voor Spajic, maar tijdens de onderhandelingen is Anderlecht er nog in geslaagd om die prijs de hoogte in te jagen. Eerst was er sprake van 6 miljoen euro, maar volgens de Franstalige krant La Dernière Heure hoestte Krasnodar uiteindelijk maar liefst 7 miljoen euro op om de transfer rond te krijgen.

Spajic deed het dit seizoen lang niet zo slecht bij Anderlecht, maar kwam niet echt geweldig tot zijn recht in het spelsysteem van Hein Vanhaezebrouck. De trainer wilde Spajic dan ook maar wat graag inruilen voor een meer voetballende verdediger. Met Antonio Milic legde paars-wit alvast een potentiële opvolger voor Spajic vast. Bovendien kan ook die andere zomeraanwinst, Elias Cobbaut, als centrale verdediger uit de voeten.

Poll: Had Anderlecht Spajic moeten houden?

TAGS  I  Spajic  I  Anderlecht  I  Krasnodar

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024