Broos kondigt vertrek van nóg 2 spelers aan en verklapt plan met Lombaerts

Broos kondigt vertrek van nóg 2 spelers aan en verklapt plan met Lombaerts
Vrijdag 25 mei 2018 - 17:14   I  

Het zijn drukke tijden voor KV Oostende en technisch directeur Hugo Broos. Hij wil tijdens zijn eerste transferperiode meteen een kern samenstellen die in staat is om voor een plaats in play-off 1 mee te strijden. Maar eerst en vooral wil Broos enkele van de huidige spelers verkopen.

Zo staat het in de sterren geschreven dat ook Franck Berrier, Joseph Akpala én Nicolas Lombaerts straks vertrekken bij KVO. “Wat Berrier betreft, is de situatie duidelijk: hij past niet meer in onze plannen en mag uitkijken naar een nieuwe club", aldus Broos op de officiële webstek van Oostende.

"Daar verandert de wedstrijd van afgelopen zaterdag niets aan. Ja, hij speelde een goede match tegen Antwerp. Je hoort mij ook niet beweren dat Berrier geen goede speler is. Gert en ik hebben echter een ander profiel voor ogen. Iemand die én een technisch surplus kan brengen én regelmatigheid aan de dag legt", benadrukt Broos nog.

"Lombaerts weegt zwaar op het budget"

En dan is er natuurlijk nog Nicolas Lombaerts. "Wat Nicolas Lombaerts betreft, zien we wat de toekomst brengt. Nicolas weegt zwaar op het budget en wij staan niet weigerachtig tegenover een vertrek. Joseph Akpala stelden we dan weer een contract van één jaar voor. Hij kon zich daar echter niet in vinden en dus scheiden onze wegen", besluit de technisch directeur van KVO.

Poll: Kan Lombaerts nog mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Lombaerts  I  Broos  I  KV Oostende  I  Akpala  I  Berrier

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024