'Real Madrid zet zijn zinnen op... Kevin De Bruyne'

'Real Madrid zet zijn zinnen op... Kevin De Bruyne'
Vrijdag 25 mei 2018 - 18:45   I  

Kevin De Bruyne heeft een ge-wel-dig seizoen bij Manchester City achter de rug. Onze landgenoot won de Engelse landstitel en was zelf dé dirigent op het middenveld van zijn team. Nu verlegt De Bruyne de focus naar het WK in Rusland, maar ondertussen wordt hij in verband gebracht met een transfer naar... Real Madrid.

Laten we beginnen bij het begin. Pep Guardiola keek de voorbije weken al eens rustig rond bij andere Europese topclubs, op zoek naar spelers die Manchester City wel zou kunnen gebruiken. Guardiola liet zijn oog vallen op één speler in het bijzonder: Isco. De Spaanse middenvelder zit bij Real Madrid vaker dan hem lief is op de bank en zou graag naar een andere grote club verhuizen.

Allemaal goed en wel, maar Real Madrid is niet van plan om Isco zomaar te lossen. Volgens Don Balon zou Real-voorzitter Florentino Perez eventueel willen meewerken aan een deal, maar dan enkel aan zijn eigen voorwaarden. Perez heeft aan Manchester City laten weten dat een transfer van Isco bespreekbaar is, maar enkel en alleen als Kevin De Bruyne, Leroy Sane of Bernardo - in die volgorde van belangrijkheid - in de transactie wordt betrokken.

Als Guardiola Isco écht naar het Etihad Stadium wil halen, dan zal hij één van zijn eigen spelers naar Real Madrid moeten laten gaan. Het is maar de vraag of de trainer van City van plan is om een belangrijke pion als De Bruyne te laten vertrekken.

Poll: Zou jij De Bruyne graag bij Real Madrid zien spelen?

TAGS  I  De Bruyne  I  Isco  I  Manchester City  I  Real Madrid

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022

donderdag 22 september 2022