Transfermarkt LIVE: Praet en Radja grof wild in Italië, Club en Anderlecht krijgen goed nieuws

Transfermarkt LIVE: Praet en Radja grof wild in Italië, Club en Anderlecht krijgen goed nieuws
Zaterdag 26 mei 2018 - 16:30   I  

Het seizoen 2017-2018 zit er zo goed als op, maar de clubs lijken niet meteen van plan om vakantie te nemen. De zoektocht naar versterkingen voor het komende seizoen is al helemaal losgebarsten en bij Voetbal24 blijf je van alle transfers en geruchten op de hoogte.

* Coucke zit ook met een speler die al een tijdje wil vertrekken. Voor Leander Dendoncker werd het uiteindelijk het seizoen teveel bij paars-wit en Anderlecht zal hem nu dan ook de transfer gunnen. Die afspraak is gemaakt en Coucke heeft die afspraak ook bevestigd in Van Gils & Gasten deze week.

Mrabti heeft in het Zweedse Expressen al gereageerd op die interesse en Club en Anderlecht kregen geweldig nieuws. De middenvelder staat namelijk open voor een transfer. "Ik wil naar het buitenland, maar het is moeilijk te zeggen wanneer en waar en welke club het zal zijn. Ik wil vooral een club die bij me past. Op dit moment heb ik niets concreets op de radar", aldus Mrabti.

*Juventus krijgt ferme concurrentie van Inter Milan. Ook de Milanezen willen hun middenveld versterken en hebben daarbij hun oog laten vallen op zowel Radja Nainggolan als op Dennis Praet. Zolang de transfer met Juventus nog niet rond is kan ook Inter haar kans nog wagen.

*Als twee honden vechten om een been loopt de derde ermee heen. Anderlecht en Standard vechten al een tijdje om Chancel Mbemba maar plots mengt Club Brugge zich in de strijd. Blauw-zwart zou ook goede papieren hebben omdat het komend seizoen Champions League speelt.

*Anderlecht-doelwit Facundo Ferreyra zou zijn aangeboden bij tal van clubs. Onder andere Anderlecht, Besiktas, Espanyol, Fenerbahçe en Galatasaray zijn geïnteresseerd. Volgens het Turkse Takvim heeft Besiktas ook al een contract van negen miljoen klaarliggen voor de goaltjesdief. Slecht nieuws dus voor paars-wit.

*Van Crombrugge kan ook naar het buitenland verkassen. Zowat de hele Belgische top zit achter de doelman maar de Waalse journalist Sacha Tavolieri komt met het nieuws dat het Franse Strasbourg achter de diensten van de Eupen-goalie hengelt. Van Crombrugge zou zo’n twee miljoen euro kosten.

*Anderlecht zal afscheid nemen van Obradovic, dat laat Gazet van Antwerpen weten. De linksback is niet opgeroepen voor de nationale ploeg van Servië voor het WK in Rusland en heeft nog een contract voor één jaar bij Anderlecht. Paars-wit wil Obra aldus verkopen nu het nog kan en dat weet de linkerverdediger zelf ook.

*Sarri zal de nieuwe coach van Chelsea worden, zo melden Italiaanse media. De coach is ontslagen bij Napoli, waar Ancelotti al als opvolger is voorgesteld, en zal in Londen aan de slag gaan. Sarri wil een paar spelers van Napoli meenemen maar er is nog niet exact geweten wie. Ook Higuain zou hoog op het lijstje staan terwijl Morata de omgekeerde weg moet bewandelen.

*Guillaume Gillet staat dicht bij een overstap naar Antwerp. Ook Anderlecht ziet de middenvelder annex verdediger graag terugkeren maar The Great Old zou al aan het onderhandelen zijn met Gillet en een akkoord lijkt niet ver weg.

Poll: Welke club is tot nu toe het meest slagvaardig op de transfermarkt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024