Vanhaezebrouck ziet het licht en kent dé succesformule voor Anderlecht

Vanhaezebrouck ziet het licht en kent dé succesformule voor Anderlecht
Zaterdag 26 mei 2018 - 11:45   I  

Anderlecht wil volgend seizoen weer volop meedoen voor de prijzen. Ook wil het overwinteren in Europa en daarvoor is het de selectie flink aan het versterken. Coach Hein Vanhaezebrouck heeft het licht gezien en weet wat het moet doen om een sterke groep te kneden voor succes.

Vanhaezebrouck vertelt dat hij graag een goede band heeft met zijn spelers. "Je moet willen meegaan in het verhaal. Vraag maar aan Milicevic, hij zal mij zijn beste maat noemen. Kums, Depoitre die graag weer wil samenwerken met mij, Saïef, Gigot, Bronn, Kalinic... met allen heb of had ik een goede band”, laat Vanhaezebrouck weten aan De Morgen.

De coach van Anderlecht weet ook dat er meer nodig is om succes te boeken. “Met alleen maar je arm om een speler te slaan red je het niet, hoor. Voetbal is ook tactisch het verschil maken. Een profvoetballer moet kunnen aanvaarden dat voor hem fysiek, tactisch en mentaal de lat hoog wordt gelegd. Een peoplemanager zal in België geen kampioen worden, en hij zal Europees ook geen grote successen halen - hooguit eens Play-off 1 bereiken en Europees voetbal halen."

Poll: Is Vanhaezebrouck de juiste man voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022