'Coucke haalt dan toch grote naam naar Anderlecht'

'Coucke haalt dan toch grote naam naar Anderlecht'
Zaterdag 26 mei 2018 - 12:48   I  

Marc Coucke en Luc Devroe hebben ondertussen al zeven transfers afgerond. Momenteel zit daar wel nog steeds geen grote naam bij en Devroe vertelde deze week nog dat een grote naam halen geen doel op zich was. Fans begonnen zich dan ook al af te vragen of er nog grote namen gingen komen naar Anderlecht of niet.

Aan de tafel van Van Gils en Gasten deed Coucke de transferplannen uit de doeken en de fans hoeven niet te vrezen. Er zullen wel degelijk enkele grote namen naar Anderlecht komen. Dat is belangrijk ook, want dit paars-wit heeft volgend seizoen zekerheden nodig.

"Wie er momenteel bijgekomen is moet je echt niet onderschatten. Musona heeft meer verrassing in zijn spel dan eenders wie in Anderlecht nu. Adzic wordt dan weer beschouwd als het grootste talent van zijn land. Heel Europa zat daar achter, maar hij koos voor ons. Dat neemt niet weg dat we verplicht gaan zijn om toch een paar grote namen te halen, want we hebben enkele zekerheden nodig. Als we 15 transfers doen en daar zijn 10 toppers bij, dan heb je goed gewerkt. We hebben nu al enkele spelers gehaald die de Belgische competitie kennen, dan is de aanpassing minder groot. En dan gaan we nog enkele certitudes moeten nemen", aldus Coucke.

Poll: Moet Anderlecht een grote naam halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024