'Club Brugge en Anderlecht krijgen fantastisch nieuws over nieuwe transfer'

'Club Brugge en Anderlecht krijgen fantastisch nieuws over nieuwe transfer'
Zaterdag 26 mei 2018 - 14:40   I  

Club Brugge en Anderlecht voeren niet alleen op het veld strijd met elkaar, maar ook ernaast. Zo hebben beide ploegen nu hun oog laten vallen op één en dezelfde speler. Het gaat om Kerim Mrabti, een 24-jarige aanvallende middenvelder van de Zweedse club Djurgardens.

Zowel Club Brugge als Anderlecht stuurde een mannetje naar de match van donderdag van Djurgarden. Mrabti kwam in actie en opende na drie minuten al de score. Nieuw is de interesse niet, zo weet Het Laatste Nieuws. Afgelopen winter stond Mrabti al op het verlanglijstje van Anderlecht, maar toen wilde Djurgardens zijn smaakmaker niet laten gaan. Zelfs niet toen Udinese en Newcastle United respectievelijk 1 en 1,3 miljoen euro boden.

"Ik wil naar het buitenland"

Mrabti heeft het Zweedse Expressen al gereageerd op die interesse en Club en Anderlecht kregen geweldig nieuws. De middenvelder staat namelijk open voor een transfer. "Ik wil naar het buitenland, maar het is moeilijk te zeggen wanneer en waar en welke club het zal zijn. Ik wil vooral een club die bij me past. Op dit moment heb ik niets concreets op de radar", aldus Mrabti.

Poll: Wie maakt het meeste kans?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Mrabti

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024