'Real Madrid wil naast Salah ook deze topper van Liverpool'

'Real Madrid wil naast Salah ook deze topper van Liverpool'
Zaterdag 26 mei 2018 - 14:50   I  

Real Madrid neemt het vanavond tegen Liverpool op in Kiev. De winnaar mag een jaar lang pronken met de beker met de grote oren. Het wordt vanavond ook een duel tussen de twee beste spelers uit de Champions League dit seizoen, namelijk een duel tussen Salah en Ronaldo.

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez is helemaal wild van Moh Salah en wil hem maar al te graag naar Bernabeu houden. Na vanavond kan die liefde zelfs nog groter zijn als Salah schittert tegen, uitgerekend, Real Madrid. Toch zal de voorzitter niet alleen Salah nauwlettend in het oog houden vanavond.

Volgens Don Balon heeft Real haar oog laten vallen op Roberto Firmino. De nummer 9 van Liverpool vormt een dodelijk trio met Salah en Mané en was dit seizoen al goed voor in totaal 27 doelpunten, waarvan 10 in de Champions League. Voorzitter Perez wil ofwel Firmino, ofwel Lewandowski als nieuwe spits.

Transfer wordt moeilijk

Al lijkt een transfer voor Real Madrid wel erg onhaalbaar te gaan worden. Firmino verlengde zijn contract onlangs nog met maar liefst vijf seizoenen. Real Madrid lijkt de droom dus nu al te kunnen opbergen. "Het was een eenvoudige beslissing. Liverpool heeft me hier ontzettend warm ontvangen en ik ben hier echt gegroeid als speler. Ik ben hier heel, heel graag en zie dus geen reden om te vertrekken. Mijn ploeggenoten zijn fantastisch en het is geweldig om met hen te kunnen samenspelen", aldus een tevreden Firmino na zijn contractverlenging.

Poll: Scoort Firmino vanavond?

TAGS  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Firmino  I  Salah

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024