Vanhaezebrouck komt nog één keer terug op heisa omtrent Sa Pinto

Vanhaezebrouck komt nog één keer terug op heisa omtrent Sa Pinto
Zaterdag 26 mei 2018 - 15:15   I  

Hein Vanhaezebrouck en Sa Pinto zullen na dit seizoen niet snel samen iets gaan drinken. Beide trainers hebben wel wat modder naar elkaar gegooid en echt proper was het niet. Dat beseft ook Hein Vanhaezebrouck, die er wellicht voor de laatste keer nog één keer op terugkomt.

"Eerst krijg je van overal lof, en zodra je even geen succes meer hebt, staat iedereen klaar om je af te schieten. Maar ja, als je een uitspraak doet zoals die over Sá Pinto - dat hij over twee weken weg zou zijn -, dan vraag ik er natuurlijk om. Dat had ik niet moeten doen. Ik vond het weliswaar tijd dat die gast eens van antwoord werd gediend, maar het is vooral gezegd in de ontgoocheling na de nederlaag - en het besef dat we de titel waren kwijtgespeeld. Ik kwam uit de perszaal en ik wist: 'How stupid can you be?'", aldus Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws.

Kritiek neemt toe

Vroeger kon Vanhaezebrouck niets verkeerds doen, maar de laatste maanden is de kritiek wel toegenomen. Dat heeft ook Preud'homme mogen meemaken volgens Vanhaezebrouck. "'t Is een feit dat hoe langer ik in België blijf, des te negatiever de commentaren worden naar mij toe. Michel maakte net hetzelfde mee", besluit Vanhaezebrouck.

Poll: Is de kritiek die Hein krijgt terecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Vanhaezebrouck  I  Sa Pinto

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023

maandag 18 september 2023