Dit is Martinez van plan met Batshuayi op het WK

Dit is Martinez van plan met Batshuayi op het WK
Zaterdag 26 mei 2018 - 17:15   I  

Michy Batshuayi liet eerder al weten dat het er op het eerste zicht slecht uitzag vlak na zijn blessure. De goaltjesdief dreigde het komende Wereldkampioenschap in Rusland te missen maar herstelde naar eigen zeggen ‘als een beest’ en zal toch fit geraken. Een aderlating voor Martinez want Batshuayi is een zekerheidje in de selectie van de Spanjaard.

Wat Martinez van plan is met Batshuayi is een uitgemaakte zaak voor Het Laatste Nieuws: laten invallen én scoren. Enkel de Fransman Olivier Giroud van Chelsea scoorde meer doelpunten als invaller. "On va à la Russie pour tout casser", vertaald: we gaan alles kapotmaken. "We gaan naar Rusland om vér te gaan en te tonen wie we zijn”, vertelt de aanvaller zelf.

Batshuayi kan een belangrijke rol gaan spelen voor de Rode Duivels in Rusland. In een gesloten wedstrijd kan de Batsman zijn cape aantrekken en zomaar alle Belgen redden. De statistieken bewijzen het ook, Michy scoorde vier keer als invaller en dat is voor elke coach een belangrijk wapen. "Als de coach beroep op me doet, probeer ik efficiënt te zijn." Meer zelfs: "Ik droom ervan topschutter van het WK te zijn. Welke aanvaller doet dat niet?"

Poll: Batshuayi is de perfecte super sub voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Batshuayi

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024