Real Madrid krijgt Champions League cadeau van Loris Karius

Real Madrid krijgt Champions League cadeau van Loris Karius
Zaterdag 26 mei 2018 - 22:31   I  

Neen het heeft niets te maken met Simon Mignolet die op de bank moest zitten, maar alles met de wedstrijd die Loris Karius vanavond speelde tegen Real Madrid. Een fenomenale blunder bracht Real Madrid op voorsprong en een tweede flater deed Liverpool morsdood. Real Madrid wint zo voor de derde keer op rij de Champions League.

Liverpool begon erg sterk aan de wedstrijd en greep Real Madrid ook bij de keel. De Madrilenen konden amper ademhalen en na 25 minuten konden stokte ook de adem van de Liverpool-fans even. Sergio Ramos ging aan de arm trekken van Salah, die het veld in tranen moest verlaten. Een serieuze opdoffer voor Liverpool, dat tot dan veruit de beste ploeg was. 

Liverpool begon ook vol goede moed aan de tweede helft, maar toen begon Loris Karius aan zijn blunderreeks. Ongezien op dit niveau wierp Karius de bal los in de voeten van Benzema, die de bal maar voor het binnentikken had.

Liverpool vocht terug en kwam via Mane ook op gelijke hoogte, maar toen kwam Bale even opzetten met een fenomenaal doelpunt. Een omhaal zoals Ronaldo eerder al toonde tegen Juventus. Karius deze keer wel kansloos, maar Liverpool gaf de moed niet op.

Dat deed het wel toen Karius nog eens blunderde. Een knal van Bale leek ongevaarlijk, maar Karius zat er volledig naast. Bale met zijn tweede goal en Karius met zijn twee blunder. Boeken toe voor Liverpool, dat met de vinger mag wijzen naar een blunderende doelman. 

Poll: Verdiende winnaar?

TAGS  I  Real Madrid  I  Liverpool

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024