'Ronaldo komt meteen na CL-finale met schokkend nieuws over zijn toekomst'

'Ronaldo komt meteen na CL-finale met schokkend nieuws over zijn toekomst'
Zaterdag 26 mei 2018 - 23:00   I  

Cristiano Ronaldo heeft alweer een prijs gewonnen vanavond. Zijn prijzenkast is ondertussen te klein geworden en de stap naar de zesde Gouden Bal is ook alweer gezet. De Portugees heeft alles al gewonnen wat er te winnen valt.

Bij Real Madrid heeft hij dan ook niets meer te bewijzen en de geruchten omtrent een vertrek worden de laatste tijd alleen maar hardnekkiger. Die geruchten heeft Ronaldo nu ook zelf nieuw leven ingeblazen. Meteen na de gewonnen finale tegen Liverpool kwam Ronaldo namelijk met een schokkende mededeling.

"Ik heb een mooie tijd beleefd in Madrid. Binnen enkele dagen zal ik de fans een antwoord geven. De fans die al die tijd aan mijn zijde hebben gestaan. We hebben geschiedenis geschreven en we gaan daar nu van genieten", aldus Ronaldo aan BEin Sports. Wat de plannen van Ronaldo zijn is niet duidelijk. Ofwel maakt hij binnen enkele dagen bekend dat hij gewoon nog wat seizoenen zal voetballen voor Real, ofwel kondigt hij zijn afscheid aan bij Los Blancos. De fans wachten alvast vol spanning af.

Poll: Vertrekt Ronaldo?

TAGS  I  Real Madrid  I  Ronaldo  I  Liverpool

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024