Cristiano Ronaldo verduidelijkt opmerkelijke uitspraken over zijn toekomst

Cristiano Ronaldo verduidelijkt opmerkelijke uitspraken over zijn toekomst
Zondag 27 mei 2018 - 07:19   I  

Real Madrid won zaterdagavond voor de derde opeenvolgende keer de Champions League, maar kort na het laatste fluitsignaal dropte Cristiano Ronaldo een bom. Hij liet uitschijnen dat het zijn laatste wedstrijd in het shirt van 'De Koninklijke' was en insinueerde een vertrek. "Ik kom in de komende dagen met meer nieuws", voegde de Portugees er nog aan toe.

Heel wat Real-fans waren onmiddellijk in shock, maar niet veel later verduidelijkte Ronaldo zijn uitspraken en nam hij gas terug. "We hebben drie keer op rij de Champions League gewonnen. Dat is bijzonder."

"Ik ben ontzettend gelukkig en het gaat nu niet om mijn persoonlijke situatie. Mijn uitspraken kort na de match zijn misschien wat uit hun context gehaald en ik had misschien ook niet moeten zeggen wat ik heb gezegd", aldus CR7 bij FOX Sports.

Vlak na de gewonnen finale liet Ronaldo nog het volgende optekenen: "Ik heb een mooie tijd beleefd in Madrid. Binnen enkele dagen zal ik de fans een antwoord geven. De fans die al die tijd aan mijn zijde hebben gestaan", klonk het mysterieus en hintend op een transfer. Wat Ronaldo's plannen precies zijn, zal héél snel duidelijk worden.

Poll: Denk jij dat Ronaldo volgend seizoen nog bij Real Madrid speelt?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Liverpool

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024