Transfermarkt LIVE: Standard wil imposante international, Bale weg bij Real

Transfermarkt LIVE: Standard wil imposante international, Bale weg bij Real
Zondag 27 mei 2018 - 23:50   I  

Het seizoen 2017-2018 zit er zo goed als op, maar de clubs lijken niet meteen van plan om vakantie te nemen. De zoektocht naar versterkingen voor het komende seizoen is al helemaal losgebarsten en bij Voetbal24 blijf je van alle transfers en geruchten op de hoogte.

*Manchester United wil de clausule van zestig miljoen euro in het contract van Samuel Umtiti activeren. De Franse verdediger wacht nog steeds op een nieuw contract dat er maar niet lijkt aan te komen. Barcelona dreigt na Neymar zo weer een speler te verliezen door een contractclausule.

*The Daily Mirror meldt dat Liverpool bij Tottenham moet aankloppen om een superdeal van 170 miljoen euro tot stand te brengen. Alderweireld, Eriksen en Delle Alli zouden van Liverpool een echte Europese grootmacht kunnen maken.

*Na de gewonnen Champions League-finale heeft Gareth Bale laten weten zijn toekomst te evalueren. De Welshman zou echter zijn volgende bestemming al verklapt hebben tegen zijn teamgenoten, namelijk Manchester United.

*Standard is geïnteresseerd in Peniel Mlapa. De boomlange aanvaller van Dynamo Dresden kan voor een prikje weg. Ook het Spaanse Rayo Vallecano ligt op de loer.

Dieumerci Mbokani is weldra een vrije speler en het is niet uitgesloten dat hij terugkeert naar België. Club Brugge, Anderlecht, Standard en Antwerp houden de spits in het vizier.

* Anderlecht, Standard en Club Brugge hebben ook Chancel Mbemba op het oog. Anderlecht zou in polepositie liggen om zijn ex-speler binnen te halen.

* Arsenal hoopt op de komst van Dennis Praet. Kersvers trainer Unai Emery is een grote fan van onze landgenoot.

Thibaut Courtois kan een transfer naar Real Madrid vergeten. Na de gewonnen Champions League-finale heeft coach Zidane aan voorzitter Pérez laten weten dat Navas ook komend seizoen nummer één zal zijn. Don Balon meldt dat de deal nu zal worden afgeblazen.

* Club Brugge is naarstig op zoek naar meer power op het middenveld en is uitgekomen op Ousseynou Cisse. De Malinees international is een indrukwekkende verschijning met zijn 1m95 en kan ook op interesse rekenen van Leeds United en Blackburn Rovers.

* Inter gaat vol voor Nainggolan. Volgens CalcioMercato wil AS Roma verjongen en heeft het daarvoor ook geld nodig. Vorig seizoen vroeg het nog 60 miljoen voor Il Ninja maar nu mag de middenvelder voor de helft al de deur uit.

Mousa Dembélé is topprioriteit voor Napoli. Nieuwbakken coach Ancelotti wil Juventus van de troon stoten en heeft de Rode Duivel bovenaan zijn lijstje van versterkingen staan. Ook doelman Alisson staat hoog aangeschreven.

* Besiktas is geïnteresseerd in Divock Origi en dat kan goed nieuws betekenen voor Anderlecht. De Turkse club had een ferm contract klaarliggen voor Facundo Ferreyra maar wil dat geld nu uitgeven aan de Rode Duivel.

* Club Brugge maakt dezer dagen werk van zijn eerste inkomende transfers voor volgend seizoen. De landskampioen mikt op de komst van Mats Rits (KV Mechelen) en Clinton Mata (KRC Genk/Sporting Charleroi).

* Verder heeft Club Brugge ook de Braziliaanse verdediger Raphael Rossi (Boavista) op het oog. Eén probleem: ook Anderlecht wil de verdediger graag aantrekken.

* Anderlecht droomt ook nog steeds van de komst van Facundo Ferreyra, maar het lijkt weinig waarschijnlijk dat de Argentijn uiteindelijk naar het Constant Vanden Stockstadion zal verhuizen. Turkse media melden dat Ferreyra ei zo na rond zou zijn met Besiktas.

* Liverpool heeft genoeg gezien van Loris Karius en wil een nieuwe doelman. Topmakelaar Mino Raiola ruikt zijn kans en wil AC Milan-doelman Gianluigi Donnarumma naar Engeland loodsen.

Poll: Wie gaat zich het meest versterken tijdens de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  RC Genk  I  Charleroi  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  KV Oostende  I  Antwerp

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024