Club Brugge en Anderlecht krijgen antwoord: 'Hij kost 1,5 miljoen'

Club Brugge en Anderlecht krijgen antwoord: 'Hij kost 1,5 miljoen'
Maandag 28 mei 2018 - 08:43   I  

Club Brugge en Anderlecht speuren dezer dagen de markt af naar potentiële versterkingen. Meer dan eens gebeurt het dat beide clubs op hetzelfde paard wedden, dat is nu eenmaal onvermijdbaar. Zo heeft zowel Luc Devroe als Vincent Mannaert nu zijn oog laten vallen op Raphael Rossi.

Portugese media melden dat zowel Club Brugge als Anderlecht een oogje heeft op Rossi. De Braziliaanse verdediger staat momenteel nog onder contract bij Boavista, maar zou op een transfer azen. Rossi, eerder ook al bij de Engelse tweedeklasser Swindon Town aan de slag, zou zijn goed seizoen willen bekronen met een overstap naar een grotere club die voor de prijzen speelt.

In het contract van Rossi staat een vastgelegde afkoopsom van 5 miljoen euro, maar de 27-jarige mandekker zou van zijn huidige werkgever voor een lager bedrag mogen vertrekken. Eerst was er sprake van een vraagprijs van 2 miljoen euro, maar bij Boavista zouden ze zelfs al vrede nemen met 1,5 miljoen euro. Dat meldt de Franstalige krant La Capitale.

Benfica

Als Club Brugge en Anderlecht zich graag met Rossi willen versterken, moeten ze kort op de bal spelen. Er liggen immers nog kapers op de kust. Zo zou ook Benfica wel wat zien in een samenwerking met de sterke verdediger.

Poll: Wie haalt hem binnen?

TAGS  I  Rossi  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Boavista  I  Benfica

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024