Dramatisch nieuws voor Moses Simon én AA Gent

Dramatisch nieuws voor Moses Simon én AA Gent
Maandag 28 mei 2018 - 11:15   I  

AA Gent heeft al laten vallen dat Moses Simon de club komende transferperiode zal verlaten maar momenteel zit de aanvaller ook ergens anders met zijn gedachten. Simon wil met de Nigeriaanse nationale ploeg naar het Wereldkampioenschap in Rusland. Nu krijgt de Nigeriaan echter een enorme tegenslag te verwerken.

Moses Simon liep vorige week namelijk een dijblessure op tijdens de training en die lijkt erg ernstig te zijn. Simon liet een scan maken en is nu drie tot vier weken out met een blessure. De bondscoach heeft dan ook beslist om de Nigeriaan niet mee te nemen naar Rusland.

"Moses zal dus niet deelnemen aan het WK", zei Gernot Rohr volgens Sporza. "Iedereen is aangeslagen door de blessure van Moses. Hopelijk vallen er niet nog meer spelers uit. Moses blijft in de toekomst deel uitmaken van mijn plannen."

Ook slecht nieuws voor AA Gent

Ook voor AA Gent is dit erg slecht nieuws. Nu Moses Simon zich niet kan tonen op het WK kan de flankspeler zijn marktwaarde niet langer de hoogte doen inschieten. Enkele knalprestaties op het WK hadden voor extra miljoenen kunnen zorgen. De transferplannen van de speler zelf blijven voorlopig nog ongewijzigd.

Poll: Versiert Moses Simon alsnog een mooie transfer?

TAGS  I  AA Gent  I  Simon

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024