'Topclub blijft niet bij de pakken zitten en biedt 229 miljoen voor Bale'

'Topclub blijft niet bij de pakken zitten en biedt 229 miljoen voor Bale'
Maandag 28 mei 2018 - 12:00   I  

Gareth Bale was gisteren de matchwinnaar in de Champions League-finale tegen Liverpool. Met twee doelpunten als invaller was hij de grote man bij de Koninklijke. Toch ziet het er naar uit dat Bale zal vertrekken uit de Spaanse hoofdstad.

Meteen na de finale liet Bale al optekenen dat hij niet tevreden was met de huidige situatie bij Real Madrid. “Ik wil week in, week uit spelen en dat is dit seizoen niet het geval geweest. Ik ben vijf tot zes weken geblesseerd geweest, maar voor de rest was ik fit. Ik moet in de zomer met mijn zaakwaarnemer gaan praten en de situatie bekijken”, aldus Bale.

Ook zijn relatie met coach Zinedine Zidane is wat troebel. Zo liet Bale weten dat hij drie uur na de wedstrijd nog steeds niet had gezegd over die absolute wereldgoal van Bale. Dat weet The Sun. Zidane geeft liever de voorkeur aan Isco en Bale moet het, net zoals zaterdag, vaak doen met invalbeurten.

Transfer naar Manchester United

Bale zou zelf in de kleedkamer van Real al laten vallen hebben dat hij een transfer naar Manchester United best ziet zitten. Mourinho lijkt niet van plan om te treuzelen, maar zal wel stevig in de geldbuidel moeten tasten. Bale zou zo'n 229 miljoen moet kosten en zou in Manchester een kleine 750 000 euro per week kunnen verdienen. Duizelingwekkende cijfers voor Bale, die nog tot 2022 onder contract ligt in Madrid.

Nadat het moest toekijken hoe stadsrivaal City de Premier League domineerde, blijft United dus niet bij de pakken zitten. Met de komst van Bale hopen ze de titelstrijd in de Premier League alvast wat spannender te maken.

 

Poll: Is Bale deze duizelingwekkende bedragen waard?

TAGS  I  Bale  I  Manchester United  I  Real Madrid

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024