Stijn Stijnen maakt zich nu al zorgen over Racing Genk

Stijn Stijnen maakt zich nu al zorgen over Racing Genk
Maandag 28 mei 2018 - 21:55   I  

In een vorig leven speelde Stijn Stijnen nog voor Club Brugge, maar nu brengt de ex-doelman zijn tijd iets rustiger door in Limburg. Toch blijft hij het voetbal op de voet volgen en wie Stijnen een beetje kent weet dat hij altijd een mening heeft.

Racing Genk volgt hij als Limburger dan ook op de voet. Racing Genk is dé club in Limburg en dan gaat een vertrek van Thomas Buffel niet zonder slag of buffelstoot voorbij. Vanavond was Stijn Stijnen te gast in TVL Sportcafé. Hij ziet nu al een groot probleem voor volgend seizoen.

Hij vreest dat de spelers van Racing Genk een veel te korte recuperatieperiode zullen hebben. "Het is een turbulent seizoen geweest. De vervanging van Stuivenberg door Clement was belangrijk, maar wat nog belangrijker was, was de rust die Gerets heeft gebracht. Die twee ingrepen zijn belangrijk geweest. Waar ik mij wel zorgen in maak is de korte rust die de spelers gaan hebben. Ze beginnen opnieuw op 21 juni denk ik en drie weken rust is echt veel te weinig", aldus Stijnen.

Poll: Gaat die korte rust een probleem vormen?

TAGS  I  RC Genk  I  Buffel  I  Stijnen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024