Update: Nieuwe ontwikkeling in transferdossier Mats Rits

Update: Nieuwe ontwikkeling in transferdossier Mats Rits
Dinsdag 29 mei 2018 - 09:35   I  

Als alles volgens plan verloopt, dan wordt Mats Rits de eerste zomeraanwinst van landskampioen Club Brugge. Blauw-zwart heeft reeds een akkoord met de speler zelf, maar nu is het wachten op een akkoord op clubniveau.

Dat is eigenlijk nog het enige probleem in het dossier-Rits. Club Brugge moet er in de komende dagen zien uit te geraken met Mechelen. In principe zou dat moeten lukken, want de Bruggelingen zijn bereid om de gevraagde 2 miljoen, plus bonussen, op te hoesten.

"Club wil absoluut Rits, Rits wil absoluut naar Club en KV Mechelen wil Rits zonder problemen laten gaan. Zeker naar een ploeg waarmee het goede relaties onderhoudt. Rits zelf heeft al een persoonlijk akkoord met de Bruggelingen en zal voor vier jaar tekenen."

"Alleen is het daarvoor nog wachten op een deal tussen beide clubs. De onderhandelingen lopen nog en gingen gisteren verder, maar de verwachting is dat er eerstdaags een akkoord uit de bus komt", schrijft Het Laatste Nieuws.

UPDATE:

Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge en KV Mechelen gisteravond laat een akkoord bereikten over de transfer van Mats Rits. Niets staat een overgang van de middenvelder nu nog in de weg. Wellicht maakt blauw-zwart de transfer héél snel bekend.

Poll: Is Rits 2 miljoen euro waard?

TAGS  I  Rits  I  Club Brugge  I  KV Mechelen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024