'Mats Rits wil absoluut naar deze Belgische topclub'

'Mats Rits wil absoluut naar deze Belgische topclub'
Dinsdag 29 mei 2018 - 08:29   I  

Mats Rits beleefde met KV Mechelen een desastreus seizoen, met de degradatie naar de Proximus League tot gevolg. Toch zal de middenvelder straks niet in 1B spelen. De 24-jarige Rits kan zijn carrière verderzetten op het hoogste niveau.

Tijdens de voorbije weken hengelden héél wat Belgische topclubs naar de diensten van Rits. Niet onlogisch, want de speler bewees de voorbije seizoenen dat hij één van de beste Belgische middenvelders in de Jupiler Pro League is.

Vorig seizoen klopten Club Brugge en Standard al aan bij Rits, maar toen nam de interesse geen concrete vormen aan. Onlangs lekte uit dat Club Brugge nog steeds een boontje heeft voor Rits, al kreeg het deze keer stevige concurrentie van Anderlecht én KRC Genk.

Ondertussen is het duidelijk dat blauw-zwart over de beste papieren beschikt om Rits over de streep te trekken. Volgens Het Laatste Nieuws bestaat er overigens geen twijfel over: Rits wil absoluut naar Club Brugge en niet naar een andere Belgische topclub. Is dit het begin van een geslaagd huwelijk?

Poll: Zal Rits het goed doen bij Club Brugge?

TAGS  I  Rits  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  Anderlecht  I  RC Genk  I  Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024