'Anderlecht speelt korter op de bal dan Club Brugge en brengt bod uit'

'Anderlecht speelt korter op de bal dan Club Brugge en brengt bod uit'
Dinsdag 29 mei 2018 - 10:42   I  

Zowel Club Brugge als Anderlecht schuimt dezer dagen de markt af naar potentiële versterkingen. In hun zoektocht naar defensieve versterking zouden beide clubs zijn uitgekomen bij Raphael Rossi. De Braziliaanse verdediger staat onder contract bij Boavista, maar wil graag andere oorden opzoeken.

Portugese media melden dat zowel Club Brugge als Anderlecht een oogje heeft op Rossi. De Braziliaanse verdediger staat momenteel nog onder contract bij Boavista, maar zou op een transfer azen. Rossi, eerder ook al bij de Engelse tweedeklasser Swindon Town aan de slag, zou zijn goed seizoen willen bekronen met een overstap naar een grotere club die voor de prijzen speelt.

In het contract van Rossi staat een vastgelegde afkoopsom van 5 miljoen euro, maar de 27-jarige mandekker zou van zijn huidige werkgever voor een lager bedrag mogen vertrekken. Eerst was er sprake van een vraagprijs van 2 miljoen euro, maar bij Boavista zouden ze zelfs al vrede nemen met 1,5 miljoen euro. Dat meldt de Franstalige krant La Capitale.

Anderlecht neemt het voortouw

Het Laatste Nieuws weet dan weer dat Anderlecht momenteel het voortouw neemt in dit dossier. "Via een tussenpersoon weet de Portugese club wat Anderlecht veil heeft voor de verdediger, maar een officieel bod was er tot gisteravond nog niet", meldt de krant. De kans is groot dat paars-wit eerstdaags een bod uitbrengt op de speler. Mengt Club Brugge zich dan ook weer in de debatten?

Poll: Zou dit een versterking zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Rossi  I  Boavista  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Benfica

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024